This is an example of a HTML caption with a link.

Szolgáltatásaink

12 féle masszázs közűl választhat. Kedvezményes szolgáltatásaink bizonyára elnyerik tetszését.

Masszázs
Minden 50 perces masszázs:
1 alkalom 6.000.- ft
5 alkalmas bérlet 30.000.-ft - 10% 27.000.-ft
A 30 perces masszázsok: Hát, talp, kínai arc és dekoltázs, kismama, nyirok masszázs:
1 alkalom 4.000.-ft
5 alkalom 20.000.-ft - 10% 18.000.-ft
80 Perces masszázs:
1 alkalom 9.000.-ft
5 alkalmas bérlet 45.000.-ft - 10% 40.500.-ft
Szinkron masszázs: ( két masszőr egyszerre) 80 percben
1 alkalom: 20.000.-ft
5 alkalmas 100.000.-ft - 10% 90.000.-ft
szinkron masszázs 30 percben Talp+arc, dekoltázs:
1 alkalom 8.000.-ft
5 alkalmas bérlet 20.000.-ft -10 % 18.000.-ft

Svédmasszázs - a klasszikus
svédmasszázs valamennyi európai masszázsfajta alapja. Fogásai a simítás, a dörzsölés, a gyúrás és az ütögetés helyi vérbőséget okoznak. Ez segíti a nyirokkeringést, a sejtek anyagcseréjét és fokozza a bőr rugalmasságát.
A svédmasszázs célja a fáradt izomzat átmozgatása, a bőr fiatalítása, a szervezet méregtelenítése.
Gyógymasszázs - a fájdalom ellen
A svédmasszázs-fogásokon alapuló gyógymasszázs alkalmazása kettős. Célja egyrészt a hétköznapi életből fakadó izomfájdalmak kezelése. Ennek okozója lehet a helytelen testtartás, az egész napos görnyedt ülés vagy éppen az egész napos rohangálás. De a stressz okozta fájdalmas izomcsomók kezelését is idesorolhatjuk. Az eredmény: felszabadultabb test, hatékonyabb munkavégzés, örömtelibb magánélet. Másik tipikus alkalmazási területe a balesetek, sérülések utáni rehabilitáció. A legyengült izmok, a korlátozott mozgással bíró izületek gondozása nagyban hozzájárulhat a teljes felépüléshez, segíti a gyógyulást.

Szinkron masszázs  Újdonság
Megeggyezikm az aromaterápiás masszázs menetével. (Különbség két ember maszíroz egy testet egyszerre.)

Páros Masszázs (Pároknak) Újdonság
Menete ugyanaz mint a relaxációsé.
Cellulit (narancsbőr) masszázs
A cellulit masszázs a narancsbőr tüneteinek enyhítésére, megszüntetésére szolgál. A cellulit a bőr alatti kötőszövet megváltozása által jön létre és főként a hason, csípőn, fenéktájon és a combokon alakulhat ki. A máj a cukrot zsírrá alakítja át és a méreganyagok felhalmozódásával a kötőszövet rugalmassága csökken, így kialakul a narancsbőr . A problémás területeken a nyirokkeringés és a hajszálerek vérellátása gyenge, ezért a térd háton ödéma keletkezik. A felhalmozott mérgeket a vizelet és a bőr nem tudja kellő mértékben kitolni a szervezetből. Ez a speciális masszázs jól megdolgozza az adott testrészt, összetöri a zsír szöveteket , ami a vizeleten és a bőrön át távozik a szervezetből. A várt eredmény rendszeres masszázzsal, az étrend és az életmód megváltoztatásával érhető el.

Regeneráló masszázs
Legfőképpen azoknak ajánljuk, akik egészségesek, de ülő munkát végeznek, ennek következtében fáj a derekuk, csípőjük . Ez a stresszűző masszázs jól átmasszírozza a hátat, a nyakat és javítja a vérkeringést. A nyirokkeringés fokozásával megszünteti a lábdagadást, enyhülést hozva az egész lábszárnak. Így már simán jöhet a következő nap!
Relaxációs és aromaterápiás masszázs
Ahogyan a neve is sejteti, technikájában simító, gyengén lazító mozdulatok harmonikus elegye. Az illóolaj erősíti és nyugtatja az idegrendszert. A masszázst a fej átsimításával és egy-két akupunktúrás pont rányomásával zárjuk. Testileg és lelkileg megnyugszik vendég. A boldogság érzése megerősödik.
AROMÁVAL történő változata ugyanezen masszázsnak azzal a kivétellel, hogy az illóolaj még jobban erősíti s nyugtatja az idegrendszert.
Mézmasszázs
Mézmasszázs, mint bőrtápláló terápia:
A dolgos kis méhecskéktől szerzett mézet olajjal keverve visszük fel a testre, simításos masszázst alkalmazva. A test azon területén használjuk ahol sok zsír halmozódott fel, de a hátat sem kíméljük. Ahogy a bör beszívja a vizet, úgy válik a méz egyre tapadósabbá, innentől kezdve már csak egyenes tenyérrel le-föl mozdulatokkal dolgozunk. A vérellátás fokozódik, a reumatikus panaszok enyhülnek, ráadásul bőrtápláló hatása miatt bársonyossá varázsolja a test felületét. Édes kényeztetés minden nőnek! Bár az olajjal jól simíthatóvá válik az anyag, mégis férfiaknak kevésbé ajánlatos.
Mézmasszázs, mint méregtelenítő terápia:
A mézet ebben az esetben vízzel keverjük. A test azon területén használjuk, ahol sok zsír halmozódott fel, de a hátat sem kíméljük. Jól bedörzsöljük a testbe. Ahogy a bőr beszívja a vizet, úgy válik egyre tapadósabbá, innentől kezdve már csak egyenes tenyérrel le-föl mozdulatokkal dolgozunk. Eredményeképpen a bőrt a kéz húzza felfelé. A vérellátás fokozódik, a méreganyagoktól a méz szürkés színű lesz. Egyaránt alkalmas fogyasztásra és reumatikus panaszok enyhítésére. Ezt a kezelést akkor ajánljuk FÉRFI vendégeinknek, ha NEM rendelkeznek szőrös testfelülettel!

Csoki masszázs
Menetében a relaxáló masszázséval. Több mint 800 molekulájának köszönhetően a csokoládé hidratálja és tonizálja a bőrt, oldott ásványi anyag tartalma pedig bőrpuhító, revitalizáló hatású. Termékeink tisztítják, ápolják és védik is a bőrt. A csokoládé krém illata fokozza a vágyat, elősegíti az ellazulást. A boldogság hormonok tombolnak, s megtörténik a CSODA! Még egy kis meglepetést is tartogatunk, de ezt már csak a masszázs után!

Tejszín masszázs
Hasonlóan a relaxációs és a csoki masszázshoz, a tejszín masszázs is a kényeztetésről szól! A tejszint megszoktuk, hogy megesszük! Na, most inkább, a bőrünket kényezteti, táplálja, bársonyossá varázsolja és szépíti! Meglepetést is kínálunk masszázs közben vagy után!

Lávaköves masszázs
Kavics és lávaköves masszázs. Mindkét masszázsfajta központjában melegen tartott kövek állnak. Először bekenjük olajjal a testet, aztán felváltva használjuk a meleg követ simogatásra és nyújtásra. A két kő abban különbözik, hogy, a lávakő, mint a neve is sejteti vulkanikus eredetű és megkövült lávából csiszolták. Megfigyelték, hogy a Kanári-szigeteken, ahol sok a lávakő, ott az emberek tovább élnek, mint másutt a világon. A kavics masszázsnál hagyományos dunai kavicsot használunk lávakő helyett. A kavics hatása nem törpül el "testvére" mellett, a víz rezgését hívja segítségül. Mindkét masszázs nagy élményt rejt! A kristályköves masszázs mechanikájában megegyezik az előző két masszázzsal, csak éppen adalékanyag nélkül kristálykövel masszírozunk. Jótékony hatásai a belső szervekre: nyugtatja az idegeke, élesíti a látást.
Hang masszázs


A hangmasszázs során kellemes lágy olajat használva simítjük a bőrt. A masszázs célja, hogy az elme és a test megnyugodjék a különböző hangok hatására. Sejtjeink őrzik az ősi erők hangjait, amik közül a pozitív hangok teremtő erővel bírnak. Ezeket hívjuk újra életre, hogy ne feledjük, mi is részese vagyunk a teremtésnek!

Részmasszázsok
Hátmasszázs                                                    
Gyógy-hátmasszázs                                                                                                    
Reflexologia talp masszázs                                                       
Frissitő talpmasszázs                                                   
Almaecetes hasmasszázs                                                          
Kínai arcmasszázs                                                          
Kínai arc és dekoltázsmasszázs                                                               
Szinkron talp és arcmasszázs                                                   
Nyirokmasszázs                                                             
Fül és has gyertya

Kismama hátmasszázs (gyermekmegörzés)

Tőzegiszap
Itt a tél és evvel megérkezik a reomaitikus izületi problémák időszaka vásároljon most bérletet.
Tőzegiszap kezelés ami méregtelenít, a bőrt bársonyossá varázsolja, és fogyaszt!
Most egy hónapig a 10 alkalmas kezelést 75.000.-ft ról 65.000.-ft ra csökkentjük le.


A kezelés lényege és fontossága a méregtelenítés,
ezt követik a folyamatok láncolatai. Fogyasztás Description: masszőr
Narancsbőr kezelése
Nyirokkeringés fokozása
A bőr feszesítése, simasága
A reuma tünetek kezelése A kezelés 2 héten át tart, heti 4-5 alkalommal.
Minden kezelés 2 órát vesz igénybe.
(A kezelés pontos menete a masszázs leírásoknál találhatók) 10 kezelés most csupán 65.000,- Ft-ba kerül ,
amit kétszeri fizetéssel is igénybe vehet. Az utána követő 1 hónapban, heti 1 alkalom, aztán kéthetente 1 alkalom.
A következőben havi 1 alkalom. Összesen 9 hetet vesz igénybe.
A további kezeléseket a test típusa határozza meg! A bevezető AKCIÓ után 10 kezelés 75.000,- Ft-ba kerül.
Külön alkalmakként egy kezelés ára 7.800-ft. Nagyon jó eredményekről tájékoztatnak azok a testvér szalonok,
akik már használják ezt a természet adta lehetőséget és jótékony hatásait! Szeretettel várunk minden érdeklődőt!
(Ingyenes felmérés, és tanácsadás!) A TŐZEGISZAP kezelés menete A Vendég a hátán fekszik. Hasát, combjára felkenjük az iszapot. Hasára fordulva bokájától a nyakáig kenjük be az iszappal. Alul, felül fóliával tekerjük be. Betakarjuk, pihentetjük 50 percig. Aztán a kicsomagolás után, lekaparjuk a masszát. Vizes szivaccsal áttöröljük a testet. 5 órán át nem szabad fürdeni. Érdemes délután végezni a kezelést, hogy aznap ne fürödjön már a vendég.
A kezelések alatt min 3-3,5 l víz fogyasztása szükségeltetik. A Magyar ember nem nagyon szeret inni, főleg nem vizet! A jó hír az, hogy a kezelések után a szervezet kívánja a vizet, és a test megkapja ami "jár" neki. Az csak megjegyzés, hogy egyébként is napi min. 2 l de 3,5 l víz volna az ideális. Megjegyzem: Bármilyen egészségi, szépészeti kezelésbe kezdünk, a pozitív eredmény nagymértékben függ a vízbevitel mennyiségétől. A méregtelenítéshez ugyanis szükség van erre a víz mennyiségre.
A kezelések számát befolyásolja a testzsír mennyisége és a test egyéb jellemzői. Javasolt minimum 6 hét, ami 14 kezelést jelent. Ez alatt nincs értelme elkezdeni a kúrát, ugyanis a test 1 hónap után kezd reagálni a folyamatok beindulásával.
Centikben, kilókban lesz mérhető a változás (test típustól függően!) Jó méregtelenítést! Szépülést kívánok mindenkinek! "ÉP TESTBEN, ÉP LÉLEK!"

Megszervezünk bankettek, ballagások, esküvők, előtti csoportos szépítkezést.


Description: http://www.szigetszalon.hu/sablon/site/images/page2-img1.jpg

Profi fodrászt is biztosítunk. Igény szerint zártkörű is lehet az esemény, de szervezhető több személyesre is. Kérésre ételt, italt is biztosítunk! Leánybúcsút is vállalunk
szolgáltatásaink keretein belül,
a jó érzés határaig, szintén zártkörben.

Kavitációs ultrahangos fogyasztás

Kavitációs ultrahangos fogyasztás zsírégető, hatású. Kiváló hatékonysággal bontja a zsírt, úgy, hogy a környező szövetállományt nem "bántja"
A kavitációs hullámok terjedésében a sejt közötti folyadékban, mikro buborékok alakulnak ki melyben a fokozódó nyomás azok szétrobbanásához, vezet, és e hatására a gyenge zsírsejteket körülvevő sérülékeny sejtmembránok (hártyák) törését hozza létre. Így a felhalmozott már feleslegessé vált zsírt a nyirokközi folyadék a vizelet, bőrön, székleten keresztül választja el a testtől. (ezért is fontos a napi 2, 2,5, 3 liter víz fogyasztása!)
Kavitációs ultrahangos fogyasztás során rezgések felmelegítik a zsírsejteket, és megnyílnak a cellák falai, a zsír a kötőszövetbe távozik.
Ennek nincsenek kockázatai, fájdalommentes, kellemes melegség érzés alakúk ki a kezelés Description: http://www.szigetszalon.hu/radiofrecuencia.jpgalatt.
A kezelt felület hőmérséklete 41-42 c ennek a hőnek köszönhetően kerül a zsír a nyirokkeringésbe, és az előzőben említett módon távozik a testből. (vizelet, bőrön, székleten keresztül)
Eredményesség 3-5 cm is lehet, bár nem lehet eleget hangsúlyozni a vízbevitel fontosságát, mivel testünk 70,80% a víz.
Javaslat: Célszerű kúraszerűen, testrészekként 1-2 hetente ismételni.
Ellenjavallat: 24 órán át semmilyen édesség, szénhidrát. (Miért? Hogy ne épüljön be a szervezetbe újra!)
Ellenjavallat, egészség!
Szív és érrendszeri, betegségek, (pacemaker)
Magas vérnyomás, cukorbetegség
Daganatos, májbetegségek, vesebetegségek,
Friss műtétek.


Egy kúra 4-6 alkalomból áll! Minden kezelés 3x7 percet vesz igénybe!

ADJUNK ULTIMÁTUMOT A NARANCSBŐRNEK!!

Narancsbőr! Stop!

A Cellulit (NARANCSBŐR) "örökzöld" probléma!
Én mint masszőr, tizenegy évi tapasztalatából, az esztétikán kívül mégis csak az egészség mellé rakom le a voksom. Tehát törekedjünk az egészséges táplálkozásra. Mivel ha egészségesebbek vagyunk, azt nem csak a bőrünk, de a külsőnk is tükrözi majd. A máj megtelik méreganyaggal,és azt a másik méregtelenítő szervünkön a bőrön keresztül is szeretné eltávolítani, de nem tud üríteni, a zsírszövet sűrűsége, tömörsége miatt így a vérbe "küldi" át a méreganyagot.
A szervezetnek minimum 3-4 hétre van szüksége hogy a méregtelenítő folyamat meginduljon. Addig látszólag "semmi" nem történik.
A folyamatosságra pedig azért van szükség a narancsbőr makacsságától függetlenül,
Mert a kezdeti időszakban rövid idő alatt újra összeállhat a zsír.
Ami pedig a hosszú idő tartalmat illeti, a zsír bomlik le a legnehezebben a szervezetben.


"AZ ÚT MAGA SOKKAL FONTOSABB, MIT AZ, AMI ÚTNAK INDÍTOTT." P.C.